Waterrijck wonen in Buitenwoel

Veendam - Veendam
Actueel aanbod

€ 354.900,- tot € 373.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
136 - 140m2
Kaveloppervlak
271 - 505m2
Inhoud
525 - 525m3

Over dit project

Er zijn nog slechts 6 woningen beschikbaar. Mede door een aangepast uitrustingsniveau zijn deze woningen nu extra aantrekkelijk geprijsd! Maar bovenal heeft u de zekerheid dat ook uw woning vlot wordt gebouwd. Voor deze woningen geldt KOPEN = BOUWEN!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In de groeiende woonwijk 'Buitenwoel' in Veendam worden 12 prachtige en zeer royale halfvrijstaande woningen gebouwd. Duurzaam, gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig!

Bij de ontwikkeling en bouw van dit nieuwbouwproject staan wooncomfort, groen én authenticiteit centraal. De woningen worden gebouwd op ruime bouwkavels van ca. 271 m² tot ca. 505 m² met de achtertuinen grenzend aan het water. Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep. Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren.

De 12 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp geeft veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken. Op de verdieping treft u 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De ruime zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk/slaap of speelkamer te creëren. Kortom, woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond en de eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming met topkoeling. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

Heeft u behoefte aan een slaap- en badkamer op de begane grond, een extra werk-/tuinkamer of een royale garage met bijkeuken? Dan heeft u tal van mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Een prettig idee voor nieuwe bewoners! De woningen zijn compleet, modern en eigentijds ontworpen. Bij de ontwikkeling van deze woningen is veel aandacht besteed aan architectuur; een dwarskap met strakke, vlakke dakpannen en speelse gevels door bijzonder divers materiaal- en kleurgebruik. Denk hierbij aan de houten gevelbekleding en genuanceerde gevelstenen met licht verdiept voegwerk. De woningen worden voorzien van fraaie details, robuuste architectuur en de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en zorgen voor de verbinding met de achtertuin en het water.

BIJZONDERHEDEN AAN DEZE ENERGIEZUINIGE WONINGEN:
• BENG+ Bijna Energie Neutraal Gebouw + extra duurzaamheid;
• Luchtwaterwarmtepomp gecombineerd met zonnepanelen (12 of 20 stuks) ten behoeve van stroomopwekking;
• Vloerverwarming met topkoeling op begane grond en op 1e verdieping;
• Houten kozijnen met energiezuinige triple beglazing (HR+++ beglazing);
• Duurzame en energiezuinige bouwmethode (houtskeletbouw);
• Kavels variërend tussen ca. 271 m² en ca. 505 m²;
• 3 Ruime slaapkamers (eventueel met dakkapel);
• Ruime 2e verdieping met vaste trap, mogelijkheid tot een extra speel/werkkamer extra slaapkamers;
• Inclusief aanleg bestrating terras aan het water, circa 3 x 4 m.;
• Inclusief aanleg beukenhagen aan de voorzijde en zijkant, conform situatietekening;
• Inclusief erfafscheiding middels zwart stalen gaashekwerk met hedera aanplant, conform situatietekening;
• Inclusief het boek “Ecologische Tuin aanleg tot beheer”, tuinadvies, bijenhotel en vogelnestruimte;
• Parkeren op eigen terrein.

Water en natuur vormen een belangrijk uitgangspunt bij de inrichting van deze woonwijk. De bereikbaarheid is goed geborgd. Zo zijn de uitvalswegen zoals de rijksweg N33 en autosnelweg A7 nabijgelegen. Het trein- en busstation zijn op enkele minuten van de woonwijk 'Buitenwoel' woonwijk gelegen, waarmee dorpen en steden ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. U woont centraal en zijn de steden Groningen en Assen zeer efficiënt en snel op verschillende manieren bereikbaar.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterrijck wonen in Buitenwoel
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
1 van 12 beschikbaar
Prijs
€ 354.900,- tot € 373.000,-
Type woningen
Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Veendam.

Aanmelden