Dr. P. Rinsemastraat

Westerwolde - Vlagtwedde
Actueel aanbod

€ 200.000,- tot € 225.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
96 m2
Inhoud
250 m3
Aantal kamers
3

Over dit project

Op een mooie plek in het hart van het dorp is in 2013 een complex met 12 koopappartementen en 540m² aan commerciële ruimten gerealiseerd. De plek waar voorheen de Rabobank stond, wordt een levendig centrum voor het dorp. Het is dan ook aangenaam wonen aan dit nieuwe plein.

De appartementen van verschillende grootte – alle met twee slaapkamers – zijn op het plein en tegelijk op het zuiden georiënteerd. De entree, een royale hal met trappenhuis en lift, ligt aan de Schoolstraat. Daardoor blijft de pleinwand geheel vrij voor de winkels met hun etalages. De appartementen hebben een garage of een parkeerplaats plus berging aan een besloten 'eigen terrein' aan de achterzijde.

Indeling (hoekappartement type A): hal / entree, slaapkamer (ca. 9m²), toiletruimte, badkamer, bijkeuken / berging met CV opstelling, woonkamer met open keuken (in totaal ca. 41m²) en toegang tot ruim balkon / loggia, slaapkamer (ca. 14.4m²).

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dr. P. Rinsemastraat
Koopwoningen
12
Prijs
€ 200.000,- tot € 225.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Frans balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerwolde.

Aanmelden